Total body transformation…

This last 10 Weeks has been life changing and a journey that no words can describe. I still have some hard work but I am excited about the progress so far!

This is VERY embarrassing to me but I want to share this with YOU and to tell you that YOU can make a difference. This was me ten weeks ago. Bloated, tired, emotional, no self confidence and ALWAYS felt tired, irritated and so much more. Everything changed the one morning when I woke up and said to myself this is it! Take charge of your health and life. You absolutely can do it!

Posted on October 29, 2011, in Daily Post and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 6 Comments.

 1. Wow wow wow….daaar is nie woorde nie, dit is awesome! Jy is absoluut stunning Claudine en jou harde werk en om jou “transformation” te sien het my motiveer & geinspireer om my lewenstyl te verander….healthy body, healthy mind! Baie dankie vir die verskil wat jy in ander se lewens maak, nie net jou eie nie! Baie seën xxx

  Like

 2. AMAZING! What an inspiration! Jy lyk soooo goed, genade, jy is seker soooo trots! Ek’s seker jou grootste fan en het geen twyfel dat jy gaan ver kom in die kompetisie nie. Baie geluk, ek weet hoe moeilik dit is en het self van die bus af geval… So jy is weereens nie vir my “proof” dat dit kan gedoen word!

  Like

  • Dankie Carina ek waardeer jou mooi comment en is so bly dat ek ‘n inspirasie kan wees vir ander. Die is net die begin saam kan ons almal soveel meer bereik. Ek moet vir jou se die is n journey hoor. Dit is by tye of dit nog nie insink nie het eers besef met die photoshoot toe my fotograaf vir my se maar kyk hier dit is jy! Klim terug op daai bus ek is saam jou al die pad!Lekker dag

   Like

 3. Amazing! Very impressive!!! I love it when ppl realise the benefits of a health active life style! U look better, u feel gr8, More focus and goal orientated! Proud of u girl!!! Keep up the good work!!!

  Like

 4. Thank you Dustin. Will definitely keep it up.

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: